Om oss


Bakgrund

Vi är LM Stålteknik AB. Ett produktionsbolag som i huvudsak är inriktat på tillverkning och montage av stålkonstruktioner.

Vi finns i Lödöse, Västra Götaland, strax norr om Göteborg. Här har vi en verkstad på ca 1200 kvm med lyftkapacitet om 12ton. Vi samarbetar med flera andra företag, bland annat vårt systerbolag LM beslag.

För att kunna leverera helhetslösningar och riktigt bra kvalitet har vi ett brett och kompetent kontaktnät inom svets och montage. Vi har även kunnig personal som jobbar med industriella rör och mekaniska installationer.

 

Kvalitet

LM Stålteknik AB är certifierade mot EN 1090-1 och SS EN ISO 3834-2 sedan 2013. Vi är godkända att tillverka konstruktioner upp till EXC 3, det är den näst högsta klassen.

Vi arbetar enligt kvalitetsledningssystemet ISO 9001 och ett miljöledningssystem enligt ISO 14001. Det försäkrar att de konstruktioner och tjänster vi levererar motsvarar de specifikationer och förväntningar som vi och våra kunder ställer. Det är viktigt att du känner dig trygg i arbeten med oss.

 

KLICKA HÄR FÖR ATT SE VÅRA CERTIFIKAT